Központosított közbeszerzés

Flaxcom, az Ön Közbeszerzési partnere!

Alapítás, cégfilozófia

A Flaxcom Holding Zrt. alapításakor a fő célkitűzésünk egy olyan vállalkozás megteremtése volt, amely fontos szerepet játszik a magyarországi informatika, ezen belül is hangsúlyozottan a számítógépes rendszerek építésében és teljes körű kiszolgálásában. E jól meghatározott, ám igen széles területen professzionálisan tevékenykedni csak a közbeszerzési jogosítványok folyamatos megújításával és a kiskereskedelmi hálózatokba történő értékesítésre való specializálódással lehetett.

Hosszú távú stratégiánkat külföldi, piacvezető szállítókra és magyarországi képviseleteikre, meglévő disztribútori kapcsolatainkra, illetve magyarországi Partner hálózatunkra, magas színvonalú rendszer-integrátori szolgáltatások nyújtására és saját fejlesztésű termékeinkre alapoztuk.

Ez a “több lábon állás” biztosította számunkra, hogy vállalatunk gazdasági mutatói az elmúlt időszakban egyenletesen emelkedtek.
A folyamatos, korszerű eszközökkel történő rendszer-integrálás és fejlesztés érdekében a képződött nyereség nagy részét visszaforgatjuk a vállalatba. Így tudtuk elérni egyes célpiacainkon a stabil vezető, illetve meghatározó pozíciót.

DTK gépek gyártása, forgalmazása

A DTK jelenleg a világ egyik legrégibb számítástechnikai eszközöket gyártó vállalata, a PC gyártók sorában elsők közt szerzett ISO 9001 minősítést. A biztosítottan kimagasló minőségű fejlesztési és gyártási eljárásoknak köszönhetően rendszeresen találkozhatunk DTK konfigurációkkal a világ PC piacának legjobb ár-teljesítmény viszonyát megvalósító gépek között. A DTK termékek skálájának összeállítására az élvonalbeli típusok maximálisan szabványos kialakítása mellett éppúgy jellemző az energiatakarékos üzemeltetés lehetősége, mint a formatervezés, az igényes kivitel és a környezetbarát alapanyagok.

Gyártóként főképp a közbeszerzés és a kiskereskedelmi hálózatok kiszolgálása a legfontosabb feladatunk. Ezen a területen teljesen elkülönült gyártási technológiát valósítottunk meg, amely kiválóan megfelel a nagyméretű sorozatok előállításának. Cégünk több száz darabos szériák gyártására képes, néhány napos vállalási határidővel (ez főként nagyobb, idény-jellegű akciók esetében előny).

A legnagyobb rendszerek építőitől az egygépes végfelhasználókig, szívesen választják az ár és teljesítmény harmóniáját megvalósító DTK számítógépeket és szervereket. Termékeinket magasan kvalifikált kollégáink révén teljes körű szolgáltatással értékesítjük.

Központosított közbeszerzés

Központosított közbeszerzésben 2007 óta veszünk részt folyamatosan, a szerver, PC, hálózat és nyomtató és nyomtató kellékanyag területén. Ezen szerződések lehetővé teszik a közbeszerzésre kötelezett partnerek teljes körű kiszolgálását országszerte.

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra. Kollegáink szakmai képesítése, minősítéseink folyamatos újítása, piaci igények figyelése, termékeink, szolgáltatásaink korszerűsítése és bővítése segít abban, hogy partnereink száma évről évre növekszik. Folyamatos pályázatfigyelés mellett rendszeres indulói vagyunk köz- és állami szervezetek, oktatási intézmények által kiírt oktatási eszközök, kiegészítő kellékek, személyi számítógépek, szerverek, adattárolók, informatikai hálózatok, pályázataiban.

Kiemelt partnereink: Eötvös Lóránt Tudományegyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Óbudai Egyetem, Budapesti Gazdasági Főiskola, Országos Bírósági Hivatal, Fővárosi Törvényszék

Kiemelt közbeszerzéses partnereink: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Szombathely, Sárvár, Tapolca, Sarkad, Nagykanizsa, Gyula), Óbudai Waldorf Általános Iskola és Gimnázium, Budapest Főváros XV. ker. Önkormányzat

Jelenleg élő közbeszerzési eljárások:

  Jelenleg élő közbeszerzési eljárások
1 KM01SZGRK17 Homogén kliens oldali informatikai eszközök beszerzése Hatályos
2 KM02SZGRK17 Általános kliens oldali informatikai eszközök beszerzése Hatályos
1 KM01SRVT17 Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (x86) Hatályos
1 KM01VMWARE17 VMware virtulaizációs szoftverlicenszek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése Hatályos
1 KM01NET18 Hálózati aktív eszközök beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése-2018 Hatályos
KM0108SZGRK17
Homogén kliens oldali informatikai eszközök beszerzése
HP szerverek és tartozékai és kiegészítők
Red Hat Enterprise Linux Server Standard, önállóan nem rendelhető
MS szoftverek
KM0202SZGRK17
Általános kliens oldali informatikai eszközök beszerzése
DTK számítógépek
ASUS notebookok, tartozékai, monitor, projektor és kiegészítők
Kingston flash drive , memória
MS szoftverek
Logitech , Logic hangszóró
ACER , Alcor , Arcos és Prestigio tablet
APPLE termékek
ASUS és Acer notebookok
Toshiba külső  HDD
ASUS külső DVD
Samsung és Transcend külső SSD
Genius adatbeviteli eszközök
Gigabyte VGA  kártyák
Alcor tab
Intel és AMD processzorok
AOC és Philips monitorok
KM01SRVT17
Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (x86)
HPE , DELL, Lenovo Fujitsu szerverek és tartozékai és kiegészítők
Cisco kiegészítők
Silicon Graphics
Oracle szoftverek
Huawei hálózati eszközök
KM0104VMWARE17
VMware virtulaizációs szoftverlicenszek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése
VMWARE termékek
KM0103NET18
Hálózati aktív eszközök beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése-2018
D-Link , AVAYA , HP, NetScout, 5 Networks,Cisco,Legrand,Fluke Networks, Extreme Networks,Huawei,Juniper Networks,DELL EENC, GFI, TPLink, Relnet

Minőségbiztosítás

A Flaxcom Holding Zrt. a piac diktálta feltételeknek megfelelően, a DTK termékek gyártásához kapcsolódóan, a minőséggel szemben támasztott követelményeinek is határozott kereteket szab. Cégünk működésének jelentős változtatása nélkül is eleget tudtunk tenni az ISO 9001-es szabványsorozat ránk vonatkozó követelményeinek. Mindezek eredményeként 2007-ben megszereztük az MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést, melynek tanúsítását a TÜV Management Service végezte.

Jelentős figyelmet szentelve a folyamatosan megújuló ISO minőségirányítási irányelveknek, szükségessé vált számunkra is, hogy felfrissítsük és kiegészítsük minőségirányítási rendszerünket. Cégünk 2011. tavaszán MSZ EN ISO 14001:2005 minősítést kapott, mely alapján megfelel az aktuális környezetvédelmi előírásoknak. Fejlesztési és bővítési igényeinknek megfelelően 2011 telén megkaptuk az MSZ EN ISO 9001:2009 minősítést, amely a számítógépek gyártása, forgalmazása, valamint térfigyelő rendszerek gyártása, telepítése érvényességi területeken ad új lehetőségeket az értékesítéshez. A tanúsítást újra a TÜV Management Service végezte.

Szervezeti jellemzők, vállalati felépítés

A vállalat alkalmazottainak száma - az elérendő célokhoz igazodva - folyamatosan bővül, mára meghaladta a 24 főt. A betöltött munkakörök összetételében megmutatkozik az a törekvés, hogy a magas szintű fejlesztéseket, kereskedelmet és kiszolgálást minimális adminisztrációval kívánjuk megvalósítani. Szakmailag jól képzett kereskedőinket a fejlesztésben is jártas support és a számítástechnikában nagy tapasztalatra szert tett szerviz-szakemberek támogatják.

A zökkenőmentes munkához nélkülözhetetlen stabil gárdát az alkalmazottak anyagi és erkölcsi megbecsülésével, valamint a baráti jellegű munkahelyi légkörrel biztosítottuk. A kitűzött komoly célok elérését segíti az a tény, hogy számos dolgozónk gyakorlati tapasztalatokon kívül egyetemi vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik, így biztosítva a magas szintű szakmai felkészültséget. Az alkalmazottak szakmai továbbfejlődésük érdekében folyamatos belső képzésben, valamint külföldi és hazai tanfolyamokon vesznek részt.

Partnerkapcsolatok és egyéb tevékenységek

A Flaxcom Holding Zrt. a DTK számítógépek magyarországi gyártójaként és forgalmazójaként folyamatosan keresi a legjobb értékesítési csatornákat.
A legnagyobb rendszerek építőitől az egygépes végfelhasználókig, szívesen választják az ár és teljesítmény harmóniáját megvalósító, általunk forgalmazott számítógépeket és szervereket. Cégünk a vevői igények magas szintű kiszolgálására és szervízelésre szakosodott, teljes körű rendszer és hálózat karbantartási feladataink ellátását nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink révén végezzük.

Kereskedelem és tanácsadás

Fokozott figyelmet fordítunk a jogtiszta szoftverek használatára. Ennek érdekében folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket ilyen irányú lehetőségeikről és kötelességeikről, segítünk a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Az OEM és egyéb szoftverek forgalmazása is állandó tényezője tevékenységünknek.

Szerviz feladatok ellátása

Garanciális és garanciális időn túli berendezések karbantartását és javítását végzi szervizünk már hosszú évek óta, egyre bővülő ügyfélkörrel. Kezdetben a saját értékesítésű eszközökre korlátozódott ez a tevékenység, de mára az összeszokott és tapasztalt szerviz-csapatunk az ország bármely részén vállal javítást, karbantartást, rendszerfelügyeletet – átalánydíjas és eseti formák között egyaránt.

Országos partnerhálózat

Az ország szinte teljes területén elhelyezkedő, általunk forgalmazott rendszerek felügyeletét, javítását megoldandó hoztuk létre, tartjuk fenn és bővítjük folyamatosan az egész országot lefedő, szerződéses viszonyon alapuló szervizhálózatunkat. A hálózat elemeit alkotó cégek viszonteladóink közül kerültek kiválasztásra.
A Flaxcom Holding Zrt. szervizhálózata ma Budapest, Veszprém, Kaposvár, Szeged, Pécs, Kecskemét, Eger és Debrecen városában valamint vonzáskörzetükben működik és látja el feladatait. A rendelkezésre állási idő az adott feladattól és a megrendelő igényeitől függően a hibabejelentéstől számított 4 órától egészen 48 óráig terjed.

További célok

A továbbfejlődés érdekében fejlesztéseinket folytatjuk, figyelemmel kísérve a világpiaci trendeket. Termékeink iránt megnövekedett érdeklődést, megrendeléseink hatékonyabb és gyorsabb teljesítését, automatizálással, új és környezetbarát csomagolástechnikával váltottuk fel.

Kiskereskedelmi hálózat kiszolgálása

Tevékenységeink közé tartozik, az EURONICS kiskereskedelmi hálózatának kiszolgálása is. Folyamatosan bővítjük a számukra szállított termékek listáját. Polcszervizünk folyamatosan járja az üzleteket, segítséget nyújtva, hogy az eladás minél gördülékenyebb legyen, az új termékekről pedig oktatást is tartanak, hogy a boltok naprakészek legyenek a termékek ismeretében, így az eladás is növekedjen.

flaxcom logo
© 1993-2024 Flaxcom Holding Zrt.
1149, Budapest Mogyoródi út 53.
Adatkezelési tájékoztató

E-mail címek Központi levélcím: uh.mocxalf@liam
Szerviz ügyek: szerviz@flaxcom.hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes@flaxcom.hu

Partnerek Learning Chess
Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.